Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Cociñar con algas : A saudable dieta atlántica en 80 receitas Eva Crespo Vázquez

por Crespo Vázquez, Eva [autor/a]; Iglesias, Nando [fotógrafo/a]; Bárbara, Ignacio [fotógrafo/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Vigo Galaxia 2013 Edición: 1ª ed.Descrición: 106 p. i. col. 21 cm.ISBN: 9788498654783.Materia(s): Algas -- Receitas | Cociña | Alimentos | Mar | GaliciaResumo: Neste libro a cociñeira Eva Crespo ofrécenos 80 completas receitas nas que as algasd achegan un toque especial para conseguir un resultado exquisito. Con elas descubriremos as virturdes da "cociña atlántica" a partir de pratos moi variados e sinxelos.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable CEP Xosé María Brea Segade
Sala préstamo
641 CRE coc Dispoñible CEB001000015871

Neste libro a cociñeira Eva Crespo ofrécenos 80 completas receitas nas que as algasd achegan un toque especial para conseguir un resultado exquisito. Con elas descubriremos as virturdes da "cociña atlántica" a partir de pratos moi variados e sinxelos.